dimecres, 16 de desembre del 2020

El CCM al Trail de Jalance

El passat diumenge molts dels nostres corredors es van desplaçar fins a Jalance per a correr el V Trail de Jalance.
El dissabte en la modalitat 20K,
Juan Merlos Sanjuan
va a conseguir fer podi en la categoria senior quedant 3er, i 4t de la clasificació general, amb un temps de 1:38:10; Héctor García Leal i
Raül Verdú Carbonell
aconseguien la posició 48° i 49° entrant junts a meta i quedant-se a poc de baixar de les dos hores, amb un temps de 2:03:57; i
Aitor Merlos Sanjuan
feia el 110° amb un temps de 2:43:24.
En la classificació per equips també van aconseguir fer podi amb altra 3ª posició!
El diumenge en la modalitat 13K van participar Jordi Payà Torres, que feia la posició 64° amb un temps de 1:15:46; Marcelo Gastón Pepe el 91° amb un temps de 1:23:04; i Saül Sola Rico per desgracia va patir una lessió durant la carrera i, encara que va aconseguir arribar a meta, ho va fer caminant gran part de la carrera. Esperem que es recupere pronte! Enhorabona també al nostre company del Club Atletisme Castalla Antonio González per la seua 3ª posició en la categoria veterans!!